KaffeHer ses øverst de plukkede kaffebønner, som efter fermenteringsprocessen bliver til grønne bønner og til sidst ristede bønner, som nu er klar til at blive malet alt efter om bønnen skal bruges til stempelkaffe. filterkaffe eller espresso.

Kaffebrygning med Hario


Ved denne bryggemetode opnås stor fylde og der åbnes for mere subtile smagsnuancer i kaffen. Det kræver kun viste udstyr og lidt opmærksomhed ved brygningen, så alle kan være med og kaffeoplevelsen bliver udvidet.

IStøbejerns tekander


 
Disse støbejerns te kander er gode til at holde teen varm, fyrfadstevarmer har vi også dertil, der er et te filter i kanden. Her ses tre flotte farver og den traditionelle sorte kande
En gaveide til en te elsker.
 

Estate Coffee

 

 

Chaplon te

Chaplon er en serie af økologiske teer med grund teer fra Sri Lanka.
Her ses Sort/Grøn Kvæde te, Grøn Fuldmåne te, Grøn Les Fleur De Paris teog Sort/Grøn Bjergblomst te, derudover har vi Hvid/Grøn Kvæde te alle i løs vægt, og Grøn Perle Paris pt. har vi også Fuldmåne og Bjergblomst te i de fine små sorte dåser.    

Økologisk Te TRUST 


  Denne nye serie af økologisk teer består af 2 sorte teer, 2 grønne teer og 2 urte teer.
 Teen er pakket i  disse elegante hvide dåser og kan også købes i løs vægt til opfyldning eller hvis du  ønsker teen uden dåse. 


 

 Chaplon te

Denne Grøn Perle te Paris består af håndrullede økologiske grønne forårstopskud med en elegant blød smag af mango og lemon. Under trækning folder bladene sig ud og frigiver hele teens potentiale af duft og smag.

Chokoladekage med marcipan og hindbærcoulis

Denne kage er intens, tung og saftig, marcipanen gør den cremet og aromatisk. I kagen er der brugt Valrhona Andoa Noir 70% chokolade. Kagen nydes med hindbærcoulis.
Bag den dagen før servering og opbevar den på køl.
Spørg bare efter opskriften, når du handler   


 

Gaver og ideer
Billedet viser eksempel på gavekurve. Meyers eddiker og gastrik, som er fortrinlig til at hjælpe til at få en god sovs. Lækre økologiske kiks i flere udgaver fra Paul & Pippa i
 Barcelona, små glas med honning tilsat lakrids eller appelsin og brandy, tekander, Bodum mælkeskummer, Willow Tree figur og  Nordic chai fra Nute i en eksklusiv egetræsdåse med 200 g te 
 


 

Kære Kunde

Send gerne en mail til:
info@kaffeogthehuset.dk

hvis du har en forespørgsel om alt inden for kaffer, teer, chokolade, øl, vin og tilbehør hertil.
Vi er altid behjælpelig med viden og ideer til gaver.
Vi har også mulighed for at sende varer, så forespørg endelig om dette.

 

Egen kaffeblanding
Guld Java består af kaffer fra Colombia, Brasilien og Indonesien Her er vores Lys Java og Ekstra Java blandet i lige forhold, dette giver, fra den lyse kaffe en blid rund smag med lidt syrlig eftersmag og den mørkere ristede kaffe en lang og fyldig smag, en god kombination.

Estate Coffee
Denne kaffe er fra Guatemala, hvor  kaffefarmen ligger omgivet af tre vulkaner, så klimaet og jorden giver gode betingelser for god kaffe. Den indeholder Yellow Bourbon og andre arabica bønner. Kaffen er frugtig og sødmefuld og er ristet lys-mellem, har noter af gul frugt og rørsukker

Valrhona Cacao

 

Polsk Håndlavet KeramikEstate Coffee

Rio Verde kaffen er kaffebønnen Yellow Borbon, som er en fløjlsblød, dyb Brasil med lav syrlighed, den er mellem riset med smagsnoter
af sirup, pecannød og mørk chokolade.

  

Willow Tree

Willow tree er en serie med mange figurer, som hver især har sit følelsudtryk.
Vi har et udvalg af en del forskellige på lager og ellers skaffer vi ønskede hjem.
En god gave ide til en du holder af.

 

 Torvegade 41, 6700 Esbjerg
Tlf. 75121661

Øl gaver
Her ses et udvalg af vores ølVin og spritus

Vi sælger vine fra Cypern, som udmærker sig med meget lavt indhold af garvesye, så allergikere kan tåle dem.
Rom cognac og whisky er også på hylderne.

Kathrine Andersen Chokolade
 er et lille chokoladeværksted fra 1898. der fremstiller håndlavet chokolade.
En smagfuld oplevelse, som glæder en chokolade elsker.Estate Coffee

Tres flores består af tre økologiske kaffer fra Costa Rica, som sikre power og fylde, Nicaragua, som giver sødme og Etiopien, der levere friskhed og blomster noter til kaffen.
Disse blandinger er særlig gode til espresso og latte.