Forkæl en af dine nærmeste, en sød kollega eller en helt tredje, med en lækker gavekurv fra Kaffe og The Huset

Vi tilbyder et lækkert udvalg af alt fra kaffebønner, te og andre lækkerier, til vin og spiritus. 

Vi har flere eksempler på gode sammensætninger af gavekurve, med alverdens lækkerier og delikatesser.

Ønsker du til gengæld at sammensætte din egen gavekurv, kan vi også tilbyde dig at sammensætte din personlige kurv store som små.

Gavekurv eksempel

Gavekurv eksempel

Gavekurv eksempel

Gavekurv eksempel

Gavekurv eksempel

Gavekurv eksempel

Gavekurv eksempel

Gavekurv eksempel

Gavekurv eksempel

Gavekurv eksempel

Sammensætninger af specialiteter til gavekurve

Der er mange muligheder for gode sammensætninger til gavekurve hos os.

Alt du kan få i en gavekurv:

Gavekurve kan sammensættes til mange forskellige lejligheder. De kan både bruges til at hylde nogen i form af fødselsdagen, begivenheder samt andre milepæle der skal fejres, men også til en god bedring på de mere triste dage.

Vi sammensætter selvfølgelig din gavekurv, med udgangspunkt i årstiderne, og altid med udsøgte lækkerier af høj kvalitet.

En del af vores udvalg er også økologiske. Der er her tale om alt fra spiritus til kaffe, te og andre lækkerier.

Delikate gavekurve til erhvervet

Forkæl og glæd en kollega med en lækker sammensat gavekurv fra Kaffe og The Huset. Du bestemmer selv om kurven skal indeholde lækker chokolade, chips eller lakrids.

Du kan også gå på opdagelse i vores udvalg af de gode kaffebønner og mange typer te, såvel som udvalget af alkoholiske og alkoholfri spiritus.

Du kan for eksempel gå med det populære valg og sammensætte en gavekurv med vin og chokolade, men det er helt op til dig. Hos os er det kun fantasien der sætter grænser.

Gavekurv med udsøgte kaffebønner og spiritus i Esbjerg

Vores gavekurv til kaffelskerne, er sammensat med omhu og indeholder nøje udvalgte kaffebønner, fra verdens fineste kafferegioner. Lad modtageren drømme sig væk med hver kop, mens de nyder den rige aroma og den fyldige smag.

Hvis du vil tilføje et strejf af elegance, kan du vælge vores spiritus-gavekurv, der byder på en nøje udvalgt flaske af fineste kvalitet. Uanset om det er en lækker whisky, en forførende rom eller en elegant flaske vin, vil denne gavekurv helt sikkert imponere.

I tvivl om sammensætningen? Kontakt for hjælp og hent i butikken

Hvis du er i tvivl om valget af gavekurv sammensætning både i en privat og erhvervsmæssig sammenhæng, er du altid velkommen til at ringe på telefon 75 12 16 61 eller ved at sende en mail til info@kaffeogthehuset.dk.

Vi vil med glæde hjælpe dig, med sammensætningen af den perfekte gavekurv til ham eller hende som du værdsætter.