Hos Kaffe og The Huset har vi unikke kaffebønner, som du kun finder i vores specialbutik i Esbjerg.

Vores egne Kaffeblandinger har samme smagsprofil, som da den blev udviklet af Flemming Mikkelsen tilbage i 1960’erne. Vi sælger den Lyse Java, Mellem Java, Ekstra Java og Guld Java. 

Heraf er Guld Java en blanding af den Lyse og Ekstra, som er blandet efter ristningen. 

Kaffe og The Huset logo
Kifaru logo
Estate Coffee logo
Kontra Coffee logo

Andre mærker

Stort udvalg af ristede kaffebønner i Esbjerg

Vi har et stort udvalg af kaffebønner, i alle mulige smagsnuancer. Hvis du er til en dejlig cremet kaffe, kan vi tilbyde dig den lækre Espresso. 

Vi sælger også kaffe fra syden. Her finder du Estate Coffee, der kommer fra forskellige små kaffefarme rundt om i verden, som er nøje udvalgte og nogle er også økologiske. 

Yderligere er der Kifaru og Kontra Coffee, som er fra Tanzania, begge af høj kvalitet. Alle firmaerne er danske.

Nyt i 2022 er også en økologisk kaffe fra Peru, som er mellemristet og med fin dybde i smagen.

Til kafferne har vi også et udvalg af forskelligt udstyr bl.a. fra Hario.
 

Kom ind i butikken og oplev atmosfæren 

Kaffe og The Huset bygger på mange års historie. Helt i starten tilbage i 1932, var det udelukkende byens købmænd der havde muligheden for at købe færdig ristede kaffebønner. 

Med årene begyndte man salget til private, og i 2003 flyttede forretningen til Torvegade 41, hvor den har beliggenhed til dags dato.

Selvom sortimentet med årene er blevet udvidet, er fokusset på gode kaffebønner stadig at finde. 

I butikken vil vi kunne rådgive dig til det rigtige valg af kaffe matchende dine behov og ønsker. Du vil ligeledes blive inspireret og opleve et væld af dufte når du sætter fødderne indenfor. 
 

Vi tilbyder udbringning af vores gode kaffebønner

Såfremt du ønsker at få udbringning, er vi at kontakte på telefon 75 12 16 61 eller 22 18 12 01, så vil vi prøve at finde ud af om vi kan levere til dig. 

Ellers er du altid velkommen i butikken fra tirsdag-fredag, hvor vi er at træffe i tidsrummet 10:00-17:00 og lørdag fra 10:00-13:00. Du finder os på Torvegade 41, 6700 Esbjerg.