Kaffe og The Huset sælger spiritus og specialøl fra nærområdet samt vine fra Cypern. Disse vine fra Cypern er dejligt fyldige i smagen. Vinstokkene gødes ikke, da de vokser på lava bund, og der er mange solskinsdage samt tørt klima. 

Derudover kan vinen tåles af allergikere, og søger du en alkoholfri vin, finder du ligeledes et udsøgt udvalg af dette hos os. 

Hvis du ønsker en god rom, whisky eller andre alkoholiske drikke, er du altid velkommen til at kigge ind i butikken. Du finder også billeder af vores udvalg her på siden.
 

Ultrapres Belgisk øl liquor

Trolden Rabarber Gin og Havtorn Gin

Trolden Kaffe Gin og Stokers rom

Trolden øl

Rom eleksir

A.H.Riese Rom og Ron Esclavo Rom

Far og Søn økologisk alkoholfri sparkling vin

Far og Søn vin plakat

Alkoholfri produkter

Øl

Havana Serum

Kaffe, Chokolade og Hasselnød liquor

Udsøgt spiritus til enhver lejlighed

Spiritus kan anvendes til mange forskellige lejligheder, og der findes dem der er bedre end andre. Hos os er du dog sikker på at få høj kvalitet, af både store såvel som små flasker spiritus. 

For eksempel har vi et godt udvalg af Trolden øl, gin og rom, som bliver destilleret og brygget med kvalitet og god smag som udgangspunkt. 

Søger du de alkoholfri vine, så er en økologisk alkoholfri sparkling vin fra Far og Søn, et godt valg. 

Du kan ligeledes få alkoholfri IPA specialøl fra fynsk frie, der ligesom med vinene fra Far og Søn, er fyldige i smagen med en god aroma. 
 

Få søde liquor og udsøgte rom

Til liquor og rom elskerne, kan vi tilbyde et fint udvalg af både kaffe, chokolade og hasselnød liquor.

Rom er også blandt butikkens udvalg af udenlandsk og dansk spiritus. Du kan for eksempel købe dig, en god Stokers Rom 2021 fra Trolden med hjem, som egner sig til enhver lejlighed. 

The Stokers Rom er destilleret af den fineste melasse, med nænsom hånd på deres små pot stills. Den er efterfølgende lagret på en blanding af små og store fade, der giver rommen en intensitet og dybde "uden sidestykke". Køb spiritus i butikken.

Vi er sikre på at den æstetiske atmosfære og historie, vil inspirere dig til dit valg af vores udsøgte alkoholiske drikke.

Udover spiritus sælger vi også, kaffebønnertegavekurve samt andre lækkerier såsom chokolade. Du kan også få tilbehør til kaffen og teen med mere.
 

Vi tilbyder udbringning af alle vores alkoholiske drikke

Såfremt du ønsker at få udbringning, er vi at kontakte på telefon 75 12 16 61, mobil 22 18 12 01 eller ved at sende en mail til info@kaffeogthehuset.dk. Vi vil hurtigst muligt prøve at finde ud af om vi kan levere til dig. 

Ellers er du altid velkommen i butikken fra torsdag-fredag, hvor vi er at træffe i tidsrummet 10:00-17:00 og lørdag fra 10:00-13:00. Du finder os på Torvegade 41, 6700 Esbjerg.